Proces-verbaal voor huiselijk geweld en rijden onder invloed Tegen een 46-jarig…

[ad_1]
Proces-verbaal voor huiselijk geweld en rijden onder invloed

Tegen een 46-jarige man uit Dorst is proces-verbaal opgemaakt wegens het rijden onder invloed en mishandeling van zijn echtgenote. Zijn 6-jarige dochtertje zat bij hem in de auto, toen hij met een slok op achter het stuur stapte.

De man was zaterdagochtend 17 december 2016 stomdronken thuis gekomen. Hij kreeg ruzie met zijn vrouw, waarna er een schermutseling ontstond. De vrouw kreeg daarbij klappen en haar badjas werd kapot getrokken. Vervolgens pakte de man zijn dochtertje van 6 jaar oud en ging er in de auto vandoor. De vrouw sloeg alarm, waarna agenten de man wisten te achterhalen. Het dochtertje werd met haar moeder herenigd en de 46-jarige man werd gearresteerd.

In de cel
In het politiebureau moest hij een ademanalyse ondergaan. Dat leverde een uitslag van 505 ug/l op. Zijn echtgenote wilde geen aangifte doen van mishandeling. De politie besloot de zaak ambtshalve op te pakken en maakt alsnog proces-verbaal tegen de verdachte op vanwege huiselijk geweld. Hij is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten in het cellencomplex van de politie.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.