In de namiddag van 17 december 2016 kwam een flink aantal vrijwillige medewerker…

[ad_1]
In de namiddag van 17 december 2016 kwam een flink aantal vrijwillige medewerkers van de ORTS op uitnodiging van het interim bestuur bij elkaar in de hal van bedrijvenpark Tricorp aan de Bredaseweg voor een ingelaste “kerstborrel”. Het bestuur a.i. had de vrijwilligers begin deze week uitgenodigd om het glas te heffen op de ORTS, kennis te maken, elkaar bij te praten over de gebeurtenissen en activiteiten die in de afgelopen weken op bestuurlijk niveau plaats hadden.Namens het tijdelijk bestuur hield Walter van Mook de vrijwilligers voor dat communicatie met de vrijwilligers absolute prioriteit heeft voor de tijdelijke stuurlui. ” De ORTS moet weer een plek worden waar mensen op een prettige manier en met plezier bij kunnen dragen aan een goede lokale omroep voor Oosterhout”, aldus van Mook.
ORTS programmamaker Fred Polet had zijn fotocamera meegenomen om enkele momenten op de gevoelige plaat vast te leggen.
Deze kerstborrel is tot stand kunnen komen doordat een aantal mensen hulp hebben aangeboden ten aanzien van gebruik ruimte, leveranties van sta tafels, serviesgoed, en versnaperingen.

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.