Snel en eenvoudig melden via app App MijnGemeente voor meldingen openbare ru…

[ad_1]
Snel en eenvoudig melden via app

App MijnGemeente voor meldingen openbare ruimte

Vanaf vandaag kunnen inwoners gebruik maken van de app MijnGemeente om meldingen te doen over de openbare ruimte in Oosterhout. Wethouder Marian Witte: “We hopen inwoners zo nog beter van dienst te kunnen zijn”.

Met de app MijnGemeente kan iedereen snel en eenvoudig meldingen over de openbare ruimte aan de gemeente doorgeven. “Het is een laagdrempelige manier om te melden, het is snel en eenvoudig. Inwoners kunnen ter plaatse met smartphone of tablet een melding doen, de exacte locatie doorgeven en desgewenst een foto meesturen”, aldus de wethouder.

Hoe werkt het?
De app MijnGemeente is beschikbaar voor Android en iOS en kan gratis gedownload worden via de Google Playstore of de Appstore. Nadat de app is gedownload en geïnstalleerd, kan bij plaatsnaam voor Oosterhout gekozen worden. De app haalt dan automatisch de versie voor Oosterhout boven, met de bijbehorende categorieën om te kunnen melden: zwerfvuil, ongedierte en onkruid bijvoorbeeld.
Wethouder Witte: “De gemeente beschikt meteen over de juiste locatie en eventueel beeldmateriaal. Dat maakt het makkelijker om de juiste locatie te vinden. De melding kan vervolgens direct digitaal afgehandeld worden en er kan eenvoudig een terugkoppeling gegeven worden aan de melder”.

Het blijft ook mogelijk om te melden via telefoonnummer 14 0162 en via het digitale formulier op de website.[ad_2]

Source

1 Comment

  1. Wat ook veel papier en ergernis bespaart is stoppen met die kinderachtige affiche,s op bilboards. Geef dat geld aan de voedselbank

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.