VV Oosterhout en Jorco de Kok zetten ‘huwelijk’ door tot 2018!

[ad_1]

Hoort onze Tilburgse Oosterhouter ook bij de staf, uw reporter hoopt van wel!
Zondag 18 december na de winstpartij op VV Gilze werd dit bericht wereldkundig gemaakt in de tijdelijke bestuurskamer van VV Oosterhout in aanwezigheid van de voltallige spelersgroep.
Waarom verlenging van het contract? Afgelopen week heeft er een evaluatie plaatsgevonden met een vertegenwoordiging van de spelersgroep, met de technische commissie, het bestuur en de operationele staf. Uit deze gesprekken is gebleken, dat alle partijen er de voorkeur aan geven nog voor minimaal 1 jaar met elkaar verder te gaan. Jorco en je staf gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet tot nu toe!
In een korte toespraak memoreerde Bert-Jan de Ronde nog even de gebeurtenissen van de eerste competitiehelft, de matige start, de brand op ‘De Contreie’ en het verdere verloop van de competitie met als hoogtepunt het veroveren van de koppositie in 3B en niet te vergeten de groei van de vereniging op vele fronten.
Jorco de Kok gaf aan graag bij te tekenen bij VV Oosterhout, omdat de spreekwoordelijke chemie tussen spelers en staf nog volop aanwezig is. Zo gaf hij aan verder te willen gaan op de inslagen weg en jonge talentvolle spelers van de club in te passen in de selectie. Als presentje gaf hij de spelers dinsdag vrijaf en donderdag spelen ze een minitoernooitje met daarna een kerstborrel in de kantine.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.