Werkzaamheden rondom parkeergarage bijna klaar

[ad_1]

Volgende week rondt aannemer C-Infra de werkzaamheden in het gebied rondom parkeergarage Basiliek af. Halverwege die week wordt de laatste hand gelegd aan de Commanderij en wordt de bestrating voor de ingang van het parkeerdek aangebracht. Aansluitend wordt het Torenplein, inclusief het voetpad voor de woningen 1 tot en met 19, helemaal afgemaakt.

De opgebroken rijbaan en parkeervakken op het Valkenplein voor de woningen Santrijnhof 81 tot en met 99 worden nu niet terug gestraat. De reden hiervan is dat het college van burgemeester en wethouders begin 2017 een besluit neemt wanneer de bouwweg tussen de Strijenstraat en het Valkenplein wordt weggehaald.

Bouwweg Santrijnpark
Nu het Santrijnhof, de Commanderij en het Valkenplein weer bereikbaar zijn via de Valkenstraat hoeft het (bouw)verkeer niet meer via de bouwweg door het Santrijnpark te rijden. De bouwweg wordt daarom vanaf vrijdagmiddag 16 december afgesloten voor het verkeer. In januari neemt het college van burgemeester en wethouders een besluit over het moment waarop de bouwweg wordt verwijderd.

Met de kerstvakantie voor de deur moet er op het Valkenplein een veilige tijdelijke situatie worden gecreëerd. De verharding die binnen de bouwhekken ligt wordt opgeruimd en er worden extra opsluitbanden aangebracht om de stenen vast te leggen. Er zijn dan geen losliggende materialen meer aanwezig, zodat de bouwhekken weggehaald kunnen worden.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.