VV Oosterhout – VV Gilze

[ad_1]
VV Oosterhout gaat als ‘Champion d’Automne’ de winterstop in!

Winnen tegen een staartploeg is makkelijker gezegd dan gedaan!

Zondag 18 december mocht VV Oosterhout op sportpark ‘De Contreie’ de afgelaste wedstrijd van 2 oktober jongstleden inhalen. Deze wedstrijd telde nog mee voor de eerste periode die naar VV Waspik ging. Vandaag kon VV Oosterhout goede zakendoen, bij winst namen ze de koppositie over van Beek Vooruit in de derde klasse B. Waar de jongens en de meiden van VV Oosterhout JO11 met 1-3 verloren van VV Gilze, deden de groten dit andersom en wonnen ze met 3-1 van VV Gilze.
Goed uit de startblokken: VV Oosterhout begon net als de laatste wedstrijden voortvarend aan de wedstrijd, dit resulteerde in de 12de minuut in een, op aangeven van Derek Brison, prachtig doelpunt van Tarik Maamar 1-0.
Spanningsloos: het vervolg van de eerste helft was eigenlijk een beetje gezapig, VV Oosterhout kon niet echt een voetballende vuist maken, ze hadden geen antwoord hadden op het compacte verdedigen van VV Gilze, VV Gilze probeerde met crossballen of door het midden het doel van VV Oosterhout te bereiken, dit leverde buiten een drietal hoekschoppen verder geen gevaar op. Tot de 44ste minuut de spits van VV Gilze, Sjoerd Diepstraten, kreeg de bal op rechts aangespeeld en hij verschalkte Ramon Everduim in de lange hoek 1-1. Dit was tevens de ruststand.
Wachten op een treffer: De tweede helft begon met een optisch overwicht voor VV Oosterhout, Stijn Biemans en Derek Brison losten schoten op doel, Ralf van Gestel, had hier echter geen moeite mee. In de 70ste minuut een handsbal van een Gilze speler in de 16 meter. Stijn Biemans wist dit buitenkansje echter niet te verzilveren, zo bleef het spannend.
Aanval op aanval: hierop volgde aanval op aanval waarbij die van Raymon Raams er een uit het boekje was, jammer dat Tarik Maamar Raymon over het hoofd zag bij de afwerking. Intussen was Baris Kaya in het veld gekomen voor Ryan Snoeren.
Doelpunten: het venijn zat hem vandaag in het eind van de wedstrijd, de goed spelende Matthew Coenraadts, verzond een scherpe pass mooi wegdraaiend voor de keeper en snoeihard binnengeschoten door Baris Kaya. Een zucht van verlichting op het sportpark en een verdiende 2-1 voorsprong. Derek Brison werd gewisseld voor Youri Siemons. Stijn Biemans scoorde uit een aanval de 3-1, deze werd onterecht afgekeurd voor buitenspel. Even later kwam Youri Siemons op rechts in balbezit hij omspeelde twee Gilzer mannen en bracht Stijn Biemans in scoringspositie 3-1. Dit was tevens de einstand.
Namens VV Oosterhout mag ik u allen fijne feestdagen en een gezond 2017 toewensen en wij zien u graag terug op 13 januari 2017 voor de nieuwjaarsreceptie op ‘De Contreie’ of de bekerwedstrijd tegen een nog niet bekende tegenstander op 21/22 januari. De competitie hervatten wij op 29 januari met een uitwedstrijd tegen NOAD uit Tilburg.
http://www.vvoosterhout.nl/787/vv-oosterhout—vv-gilze/?type=1&from=0

VV Oosterhout – VV Gilze – VV Oosterhout

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.