Poging autodiefstal in Oosterhout

[ad_1]
Poging autodiefstal in Oosterhout leidt tot doorbraak in onderzoek naar overval in Breda

Dinsdagavond omstreeks 20.30 uur zijn op het Heuveleind in Oosterhout twee jongens aangehouden die daar bezig waren met het stelen van een auto, waarvan de sleutel eerder was meegenomen bij een woningoverval op 11 december 2016 aan de Spank in Breda. Het gaat om twee Oosterhouters van 16 en 17 jaar. De politie onderzoekt de eventuele betrokkenheid van hen bij die overval.

Op zondag 11 december 2016 om 19.48 uur kwam er bij het Operationeel Centrum een melding binnen van een overval. Een bewoner van de Spank in Breda meldde dat zijn buurvrouw bij hem om hulp had gevraagd omdat ze zou zijn overvallen. Direct spoedden verschillende surveillance-eenheden zich naar de straat. Door de taalbarrière werd niet direct duidelijk wat er was gebeurd maar de vrouw gaf aan dat drie gemaskerde mannen haar woning waren binnen gedrongen, haar hebben bedreigd en goederen hebben weggenomen. Er is direct een onderzoek gestart. De mannen waren in donkere kleding gekleed en hadden hun gezichten bedekt. Het slachtoffer is lichamelijk niet gewond geraakt maar wel heel erg geschrokken. Er werd een portemonnee weggenomen maar ook de autosleutel. Bij de aanhouding van de twee verdachten in Oosterhout werd deze sleutel aangetroffen. Zij zijn vastgezet.

Het onderzoek naar de overval in Breda wordt voortgezet.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.