Voormalige bibliotheek heeft tijdelijke bewoners De voormalige bibliotheek aan …

[ad_1]
Voormalige bibliotheek heeft tijdelijke bewoners

De voormalige bibliotheek aan de Gentiaanstraat wordt sinds afgelopen week tijdelijk bewoond. Ook wordt er een tijdelijke sportaccommodatie in gevestigd onder de naam Sporten In. De tijdelijke bewoners willen zich graag inzetten voor de wijk. Zoals het uitvoeren van diverse klussen in de buurt of het ondersteunen van omwonenden die daar behoefte aan hebben. Het nuttige gebruik van het gebouw voorkomt vandalisme en verpaupering. Deze oplossing is tijdelijk. De gemeente verwacht in het voorjaar van 2017 meer duidelijkheid te hebben over de definitieve invulling van het gebouw.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.