Morgen is het zover!#Ovoz gaat On Ice Zaterdag 31 december, de laatste dag van …

[ad_1]
Morgen is het zover!
#Ovoz gaat On Ice

Zaterdag 31 december, de laatste dag van 2016.
Een mooie gelegenheid voor Oosterhout Vandaag de allerlaatste uitzending van het jaar te maken vanaf de IJsmarkt op de Markt in hartje Oosterhout.
Vanaf 15.00 uur blikken wij met een keur aan gasten, die in het afgelopen jaar bij #Ovoz te gast zijn geweest en in het nieuws waren, terug op hun 2016. Uiteraard kijken we samen met onze gasten ook vooruit naar wat 2017 brengen gaat.
U kunt ons zaterdag vinden in de horecazaal van de ijsbaan. Onder het genot van een lekkere warme Chocomelk of Glühwein kunt u lekker radio kijken. U bent dus van harte uitgenodigd de uitzending bij te wonen. De uitzending duurt tot 17.00 uur.
De gasten komen uit alle geledingen van Oosterhout. Te gast zullen o.a. zijn Joost Roovers, onze ‘Stadsvlogger’, Johan Westra van Thuisvester, Nardy Kapitein, de twitterende wijkagent, Geeta Mangon van D66, Cas van Aggelen van Stichting BOCK, Anton Kamps van het CDA, Arien van den Bogaard van de Yaren Foundation, Anton van Opzeeland van de PvdA, Elly van Mook van Centrumbewoners Oosterhout, Willem-Jan van der Zanden van GroenLinks, Miranda van Bragt van H19 Centrum voor de kunsten, Rob Beckers van Ruilhandel Oosterhout, Simone Blom van Stadstuin de Schelp en Cees Noltee van GroenBrabant, de éminence grise van de Oosterhoutse gemeenteraad. De kans is groot dat er nog meer mensen tijdens de uitzending aan tafel zullen schuiven.
Deze uitzending wordt mogelijk gemaakt door de medewerking van al die actieve mensen van de IJsmarkt.

Mocht u niet naar de markt in Oosterhout kunnen komen kunt u gewoon lekker thuis luisteren naar de ORTS.
De ORTS is te ontvangen via 106.2 FM (ether), 92.9 FM (kabel)
Ziggo Radio Digitaal kanaal 916
KPN Radio Digitaal kanaal 385
De uitzending is ook live te volgen via de website van de ORTS.
Daar is ook de uitzending gemist functie te vinden.
Tot Horens!!
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.