Inwoners Oosterhout winnen op nieuwjaarsdag 100.000 euro bij de Postcode Loterij…

[ad_1]
Inwoners Oosterhout winnen op nieuwjaarsdag 100.000 euro bij de Postcode Loterij

Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op 4904 KR (Van Leeuwenhoeklaan) in Oosterhout. Op hun postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Dit maakte de Postcode Loterij vandaag bekend op hun Facebookpagina. De winnaars verdelen de geldprijs met elkaar.

De Buurt-Ton wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in deze prijs. De Postcode Loterij informeert de winnaars half januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Het is niet de eerste keer dat inwoners van Oosterhout in de prijzen vallen. Op nieuwjaarsdag in 2015 viel er een miljoen op postcode 4902 CB (straat Gangboord), zes inwoners verdeelden toen met elkaar deze prijs.

PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro valt nog
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan verdeelt de Loterij de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro. Om 21.30 uur maakt de Loterij op RTL 4 bekend waar deze prijs is gevallen. Ook winnen vandaag drie postcodes 1 miljoen euro, negentwintig andere postcodes de Buurt-Ton en twintig postcodes de PostcodeStraatprijs. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.