Kaaiendonk is van de zotte, Het antwoord is daar, de oplossing is nabij! Smulna…

[ad_1]
Kaaiendonk is van de zotte, Het antwoord is daar, de oplossing is nabij!

Smulnarren, Smulnarrinnekes, Snotnarren en Snotnarinnekes….nog even geduld. Nog een paar weken en dan is het zover…dan wordt HET bekend en weten we allemaal wie ons voorgaat in de leut in ons eigen Kaaiendonk! Wie zal ons toespreken…Een Ontzettend Hoogheid of is er toch een andere oplossing? Op Vrijdag 13 januari zal Kaaiendonk het weten. Vrijdag de 13de ….zullen we dat wel doen, wordt er gefluisterd…..???” Da’s bijgeloof….daar geloven wij in Kaaiendonk niet in!
Vanaf 19.30 uur is Leuttempel De Bussel geopend en is iedereen welkom! Op deze avond wordt niet alleen het Antwoord bekend maar zullen er ook een hoop Smulnarren en Smulnarinnekes een meer dan verdiende onderscheiding krijgen. Het wordt dus een avond van eervolle momenten maar zeker een avond vol muziek van onze Kaaiendonkse kapellekus! Wij garanderen jullie: Dit wil je niet missen! Dit wordt een avond van en voor ons allemaal! Tot Vrijdag de 13de!!
Het wordt echt van de zotte…..en gullie wittut: Geluk ies van de zotte


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.