Heeft Oosterhout de Beste Bibliotheek van Nederland? Genomineerd! Bibliotheek …

[ad_1]
Heeft Oosterhout de Beste Bibliotheek van Nederland?

Genomineerd!
Bibliotheek Oosterhout, onderdeel van Bibliotheek Theek 5, maakt kans op de titel ‘Beste Bibliotheek van Nederland 2017’. De bibliotheek staat samen met vijf andere bibliotheken op de shortlist voor de verkiezing van de Beste Bibliotheek. In de komende periode zullen de genomineerde bibliotheken bezocht worden door een aantal ‘mystery guests’. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door de vakjury (50%) en het publiek (50%).

Beste Bibliotheek
Door middel van de verkiezing Beste Bibliotheek wil Bibliotheekblad laten zien dat Nederland en Vlaanderen beschikken over aantrekkelijke, kwalitatief hoogwaardige, vernieuwende bibliotheken die het waard zijn om in stand te houden. De wedstrijd zorgt lokaal en landelijk voor een zinvolle discussie over de plaats en de functie van een bibliotheek in de lokale samenleving en genereert, zeker plaatselijk en regionaal, veel publiciteit. Medewerkers ervaren een nominatie als een geweldige opsteker.

Breng je stem uit
Wil je zelf zien waarom bibliotheek Oosterhout de Beste Bibliotheek is? Kom dan zeker een keer langs voor een kopje koffie in het Stamgastencafé, een interessante workshop, kom snuffelen in de uitgebreide collectie of maak gebruik van de gratis Wifi en rustige werkplekken. Waarom bibliotheek Oosterhout de ‘Beste Bibliotheek van Nederland’ is zullen wij de komende maanden laten zien. Houd de website en social media van Bibliotheek Theek 5 daarom goed in de gaten.

Stemmen kan van 1 t/m 28 februari via www.theek5.nl en www.bibliotheekblad.nl.

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.