Kaaiendonk heeft een nieuwe Prins!!! Het Kaaiendonkse antwoord is daar: We kr…

[ad_1]
Kaaiendonk heeft een nieuwe Prins!!!

Het Kaaiendonkse antwoord is daar: We krijgen een Ontzettend Hoogheid!

Smulnarren en Smulnarrinnekes, Snotnarren en Snotnarrinnekes….Het is bekend….Kaaiendonk krijgt wederom een Ontzettend Hoogheid! Het bestuur van de Oosterhoutse Carnaval Stichting is zo razend enthousiast dat geheim houden niet meer mogelijk was! Zij willen dit fantastische nieuws heel graag met jullie delen. De komende jaren heeft Kaaiendonk weer een prins, namelijk: Ontzettend Hoogheid Mienus XIV
“Een uitdaging….Een eer…. Spannend…. veel zin in…. ik sta te popelen…. we gaan met zun allen knallen….. was het maar zover…..wat mooi om samen met Kaaiendonk het mooiste feest te vieren wat er bestaat……geen compromissen Het Kaaiendonks Carnaval is het belangrijkste wat er is….ik ga ervoor…Ik wil handen schudden en proosten met de smulnarren, smulnarrinnen en snotnarren en snotnarrinnekes.”…enz. enz. enz. zijn afgelopen dagen veel gehoorde uitspraken van ONZE voorganger in de Leut….van ONZE Ontzettend Hoogheid. En wie het is?????
Kom naar de verenigingenavond aanstaande Vrijdag de Dertiende januari in Leuttempel De Bussel. Om 19.30 uur is de zaal open en om 20.11 uur weten we wie onze nieuwe Prind Mienus zal zijn. Ontzettend Hoogheid Mienus XIV wordt daarna zo snel mogelijk onthuld en mag daarna gelijk hard aan het werk.
Verenigingen en kapellen en een aantal smulnarren en smulnarrinnen krijgen een zwaar verdiende onderscheiding van de nieuwe Ontzettend Hoogheid, maar de avond zal voor een groot gedeelte bestaan uit muziek van onze Kaaiendonkse Kapellen. Een fantastische feestavond waar iedereen naar benieuwd is. Iedere smulnar is welkom. Heb je je als vereniging nog niet aangemeld dan horen wij dat graag… secretariaat@smulnarren.nl

Vrijdag de 13e brengt ons Kaaiendonkers geluk….want geluk ies van de zotte


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.