Versterking voor het ORTS bestuur Woensdag 11 januari 2017 heeft het bestuur va…

[ad_1]
Versterking voor het ORTS bestuur

Woensdag 11 januari 2017 heeft het bestuur van de ORTS besloten tot een versterking van het huidige bestuur.
Hans van Brummen is bereid gevonden samen met de overige bestuursleden, adviseurs en vrijwilligers aan een gezonde toekomst voor de Oosterhoutse lokale omroep.
Hans is in Oosterhout o.a. bekend door zijn wethouderschap in Oosterhout en een aantal burgemeestersposten in de omgeving.
Hans is een ervaren bestuurder en wil die ervaring inzetten voor een gezonde, toekomstbestendige ORTS.

Lenie Simons heeft binnen het bestuur kenbaar gemaakt dat zij vindt te weinig kennis te hebben van radio en TV om een bestuurlijke bijdrage te kunnen leveren. De overige leden van het bestuur waren van mening dat de kwaliteiten van Lenie juist wel voor een frisse bestuurlijke bijdrage zorgden. Ondanks dat heeft Lenie besloten een stapje terug te doen. Het bestuur heeft haar besluit uiteraard gerespecteerd. Gelukkig heeft Lenie het huidige bestuur wel toegezegd desgevraagd advies te willen geven.

Met de toetreding van Hans van Brummen en het terugtreden van Lenie Simons is de samenstelling en taakverdeling binnen het bestuur als volgt:
Walter van Mook (voorzitter), Hans van Brummen (vice voorzitter), Elle Joosen (penningmeester/financiën), Wim Christ (bestuurslid faciliteiten/techniek) en Peter de hoogh (secretaris/administratie)
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.