Oosterhout Vandaag op Zaterdag 14 januari Wilt u nader kennismaken met Prins Mi…

[ad_1]
Oosterhout Vandaag op Zaterdag 14 januari

Wilt u nader kennismaken met Prins Mienus XIV? Luister dan zaterdagmiddag 14 januari vanaf 15.00 uur naar de zaterdageditie van Oosterhout Vandaag op de ORTS radio.De jongste telg in het geslacht de Mienussen en zijn gevolg komen ruim aan het woord!

Verder is er veel aandacht voor dementie; Hans Pirard en Paul Lips van Lionsclub Oosterhout Alm & Dongekomt uitleggen waarom zij zich met hart en ziel inzetten voor de inzameling van iPods voor de stichting Music en Memory. Een muziektherapeute legt uit waarom muziek voor dementerenden zo’n geweldig idee is. Paul van Delden van het Dementiepunt Oosterhout schuift ook aan.

Ook komt er iemand van Kindcentrum De Ontdekking langs om te praten over de gevolgen van de brand die de school tijdens oudejaarsavond trof.

En we gaan praten over de succesvolle proef bij de politie om What’s App in te zetten als middel om te communiceren met burgers.


[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.