Omgevingsvergunning Oostquartier Burgemeester en wethouders wijzen alsnog de aa…

[ad_1]
Omgevingsvergunning Oostquartier

Burgemeester en wethouders wijzen alsnog de aanvraag van VBO voor vrijstelling van horeca-activiteiten in Oostquartier af. Nu de ondersteunende horeca-activiteiten van Oostquartier planologisch zijn geregeld in het bestemmingsplan heeft een vrijstelling van het oude bestemmingsplan geen zin meer. Het college heeft daartoe een nieuwe beslissing op bezwaar genomen, conform de uitspraak van de rechtbank, waar beroep was ingediend tegen een eerdere beslissing van het college.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.