Kom jij de de Raad van Elf versterken? Wegens het plotseling vertrek van enkele…

[ad_1]
Kom jij de de Raad van Elf versterken?

Wegens het plotseling vertrek van enkele raadsleden, is de Raad van Elf dringend op zoek naar nieuwe leden.

De Raad van Elf fungeert van oudsher als schertsregering en daarmee als de Prins zijn Goeie Raad, die de Grootvorst met Raad en Daad terzijde staat. De leden van de Raad van Elf verrichten uit dien hoofde tal van coördinerende en doe-functies, teneinde de diverse carnavalsactiviteiten op rolletjes te laten verlopen.

Wil jij graag bijdragen aan het organiseren en coördineren van de activiteiten tijdens en rondom het Kaaiendonkse carnaval, of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar info@smulnarren.nl of spreek één van de leden van de raad aan.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.