LET OP!! Uiterlijk tot 31 januari aanvraag indienen compensatie hulp bij huisho…

[ad_1]
LET OP!!

Uiterlijk tot 31 januari aanvraag indienen compensatie hulp bij huishouden

Oosterhout biedt weer hulp bij het huishouden. Mensen die in 2014 en/of 2015 hulp bij het huishouden ontvingen via de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) kunnen uiterlijk 31 januari 2017 compensatie aanvragen voor de kosten die zij in 2015 en/of 2016 hebben gemaakt.

Mensen die huishoudelijke hulp geregeld hebben vanaf het moment dat de gemeente daarmee was gestopt, kunnen voor de kosten gecompenseerd worden tot uiterlijk 1 juli 2016. Dat is het moment waarop mensen weer bij de gemeente terecht kunnen voor huishoudelijke hulp. Voor compensatie kan tot en met 31 januari 2017 contact worden opgenomen met de gemeente. In een persoonlijk gesprek moeten zij de gemaakte kosten kunnen aantonen. Als bewijsstukken kunnen gelden: bankafschriften, kwitanties, of een verklaring dat er betaald is. De maximale vergoeding per uur is € 21,50. Mochten er geen bewijsstukken overlegd kunnen worden, dan kan iemand gecompenseerd worden met tweemaal een schoonmaakdienst van vier uur.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.