Bestelwagen met drugsafval bij Kalix Berna Vervoerde lading deugt niet Woensda…

[ad_1]
Bestelwagen met drugsafval bij Kalix Berna

Vervoerde lading deugt niet

Woensdagmiddag omstreeks 16.00 uur werd de bestuurder van een bestelauto gecontroleerd door twee agenten op de verzorgingsplaats Kalix Berna bij Oosterhout.

De agenten zagen dat de chauffeur verschillende vaten met een chemische stof als lading in zijn auto bij zich had. De 41-jarige man uit Breda kon echter geen vergunning tonen om deze stof te mogen vervoeren, ook had hij geen begeleidend schrijven bij zich, en waren de vaten niet op de juiste manier verpakt. Kortom; er klopte niet veel van de wijze waarop de vaten vervoerd werden. Het vermoeden rees dat hij bestanddelen voor het produceren van drugs vervoerde.

De man is vervolgens als verdachte van overtreding van de opiumwetgeving aangemerkt door de agenten. Hij is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Breda. Zijn auto en de lading zijn in beslag genomen voor onderzoek. De man is in verzekering gesteld en zal worden gehoord.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.