Dineer jij binnenkort met Prinsen? Afgelopen weekend zijn de officiële uitnodig…

[ad_1]
Dineer jij binnenkort met Prinsen?

Afgelopen weekend zijn de officiële uitnodigingen voor het Prinsendiner persoonlijk overhandigd door Ontzettend Hoogheid (OH) Prins Mienus de XIV aan de bevriende buitenlandse Prinsen. Tijdens dit meerdaagse bezoek heeft OH Prins Mienus de XIV verschillende plaatsen aangedaan waaronder het Bosuilendorp (Prins Ad XVI), Poteschijterslaand (Prins Sjef d’n Irste), Kluivenduikersrijk (Prins Kluif de 12e), Wringersgat (Prins Jan-Willem d’n Irste), Totdenringen (Prins Nillis dun Irste), Dringersgat (Prins Tinus d’n Irste) en het Biesboschrakkersrijk (Prins Hendrik dun Eerste).
Onze nieuwe Prins werd ontvangen met een warm onthaal bij de Prinsen thuis en heeft ervaren hoe hecht de onderlinge band is. De Prinsen en hun gevolgen kijken uit naar het Prinsendiner op 11 februari a.s. in theater de Bussel met aansluitend het bruisende Smulnarrenbal.
Ben je benieuwd hoe het is om te dineren met Prinsen? Koop in de voorverkoop een toegangskaart voor het Smulnarrenbal en wie weet ben jij een van de gelukkigen om aanwezig te zijn bij het Prinsendiner. Tussen alle toegangskaarten zitten namelijk vier gouden tickets verstopt. Deze vier gouden tickets geven elk toegang voor 2 personen aan dit exclusieve diner. De verkoop gaat hard, er hebben zich nog geen winnaars gemeld, dus de kans wordt alleen maar groter. Voorverkooppunten zijn de VVV, theater de Bussel, de Feestwinkel in Oosterhout en bij de Raad van XI.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.