Prins Mienus XIV viert carnaval op de Basisschool Op vrijdag 24 februari viere…

[ad_1]
Prins Mienus XIV viert carnaval op de Basisschool

Op vrijdag 24 februari vieren veel scholen in Kaaiendonk al feest. Prins Mienus XIV komt die dag op zo veel mogelijk scholen langs samen met de (Jeugd)Hofkapel, de Raad van XI en de Dansmariekes. Ieder jaar doet Ontzettend Hoogheid zijn best om zo veel mogelijk scholen te bezoeken. Op deze manier viert hij ieder jaar met honderden kinderen het feest van de zotte. Polonaises, optredens, confetti, niets mag en zal ontbreken op deze dag!

We zullen dit jaar deze scholen bezoeken:

De Rubenshof
Sterrendonk
De Strijene
De Berkenhof
Torenschouw
Paulo Freire
Biënkorf
De ontdekking
De Beiaard
Pionier
Meander
De Wissel

Wist u dat de scholen zelf aan kunnen geven of Prins Mienus welkom is aan het feestgedruis deel te nemen? Hij neemt altijd een van de OCS Kapellen mee, de Raad van XI én de Dansmariekes. Alle kinderen krijgen dan het kinderinsigne. Begin oktober wordt een schriftelijke uitnodiging verstuurd aan alle scholen. De data en mogelijkheden worden vermeld. Vervolgens kunnen alle scholen zich digitaal inschrijven.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.