Tijdelijke afsluiting Veerseweg ter hoogte van De Koppelpaarden Zodra de vor…

[ad_1]
Tijdelijke afsluiting Veerseweg
ter hoogte van De Koppelpaarden

Zodra de vorst uit de grond is, naar verwachting aan het begin van de week van 30 januari, vinden er wegwerkzaamheden plaats op de Veerseweg. Hierdoor zal deze weg ter hoogte van het kruispunt met de Hangenier afgesloten zijn voor alle verkeer voor een periode van twee weken. De straat Hangenier blijft bereikbaar vanaf de Veerseweg. Verkeer richting MEK en Helleke zal om moeten rijden. Met verkeersborden wordt deze omleidingsroute aangegeven.

Op het deel van het perceel van De Koppelpaarden, waar voorheen de tennisbanen lagen, wordt een bouwplan voor drie vrijstaande woningen ontwikkeld. Om deze drie kavels te kunnen bereiken, wordt een ontsluitingsweg aangelegd. Voor het aansluiten van de nutsvoorzieningen van deze locatie op het bestaande netwerk is het nodig de Veerseweg over te steken.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.