Stg De Gangmaokers zoekt vrijwillig(st)ers voor Kaaise Dweildag Achter de sche…

[ad_1]
Stg De Gangmaokers zoekt vrijwillig(st)ers voor Kaaise Dweildag

Achter de schermen is Stg De Gangmaokers al weer druk doende om de 32e editie van de Kaaise Dweildag, dé traditionele opwarmer voorafgaand aan carnaval, weer helemaal tot in de puntjes te organiseren zoals u dat van hen gewend bent. Tientallen leutkapellekus uit het gehele land begeven zich op zondag 5 februari aanstaande al dweilend van het ene Kaaiendonkse café naar het andere leuttempeltje.
De gehele Kaaiendonkse binnenstad vormt dan weer hét trefpunt voor het leutige feestje dat de Kaaise Dweildag in de loop der jaren is geworden. En dan allemaal gratis en voor niets!

Maar…. Dit leutige feestje is niet mogelijk zonder de belangeloze, maar vooral enthousiaste medewerking van talloze vrijwilligers die er met z’n allen samen de schouders onder willen zetten.
En daarom zoeken wij U!
Gaat u de uitdaging aan om een leutkapelleke te begeleiden tijdens hun dweilroute door de Kaaiendonkse binnenstad? Zodat u van weergaloze optredens kunt genieten en bovendien weer helemaal kunt warmdraaien voor het naderende carnaval? Meld u dan aan!
Of bent u meer van de ‘hands-on’..? Houd u ervan om de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen met de diverse opbouwwerkzaamheden? Ook dan kunnen wij uw hulp van harte gebruiken!
Daarnaast zijn wij eveneens op zoek naar enthousiastelingen die het aandurven om plaats te nemen in het bestuur, bijv. als algemeen lid, of als secretaris, om in algemene zin iets voor de Kaaise Dweildag te betekenen en daarover mee te denken. U bent als bestuurslid ook meer dan welkom.
En uiteraard vinden wij het heel erg fijn als u op welke andere manier dan ook uw steentje als vrijwilliger zou willen bijdragen, in welke vorm dan ook!!

Meld u aan voor de 32e editie van de Kaaise Dweildag op zondag 5 februari en vier samen met Stg De Gangmaokers dit weergaloze feestje.
Informatie is te vragen bij Stg De Gangmaokers. Dat kan via info@kaaisedweildag.nl ; of telefonisch via 06-14505341.
Om een indruk van de Kaaise Dweildag zelf te krijgen, vindt u op onze website www.kaaisedweildag.nl een impressie van hetgeen er zoal te beleven valt op dit evenement.
Wij hopen u te mogen verwelkomen!!

Volgende week volgt nadere detail informatie betreffende de invulling van de gehele dag.
Het Dweilfestijn, al een generatie lang!!!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.