Rietveld Bloemisten dingt mee naar ‘De Beste Bloemist van Nederland’ 2016 sloo…

[ad_1]
Rietveld Bloemisten dingt mee naar ‘De Beste Bloemist van Nederland’

2016 sloot verrassend af voor Rietveld Bloemisten aan de Torenstraat 15a. Rietveld door RTL4 benaderd om mee te dingen naar de Beste Bloemist van Nederland
“Nadat we een te gekke kerstperiode hadden afgesloten, moesten we als de brandweer de winkel weer in voorjaarssfeer brengen”, aldus eigenaresse Edith de Jong. “We zijn gevraagd een vlog op te nemen. RTL vraagt bij deze wedstrijd expres aan iedereen om zelf filmmateriaal te schieten omdat een cameraploeg van televisie vaak een gespannen sfeer oproept. Nu konden we zelf bepalen wanneer we wilden filmen en wat. Soms had ik ineens een camera in mijn snufferd, haha. Of we nu winnen of niet, een hoop lol hadden we zeker”

Op vier februari om half vijf, zendt RTL4 de uitzending waar de vlog van Rietveld Bloemisten en die van de andere 11 kandidaten voorbij komt. Daarna mag er tot vrijdag 10 februari via internet worden gestemd. Wilt u Rietveld Bloemisten helpen als winnaar uit de bus te komen? Ga dan naar hun facebookpagina en gebruik de linkjes om bij de stemmingspagina te komen.
Of surf direct naar www.rtl.nl/debestevannederland .[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.