Oosterhout in actie voor Nederland Schoon 20 tot en met 26 maart Nederland Scho…

[ad_1]
Oosterhout in actie voor Nederland Schoon

20 tot en met 26 maart Nederland Schoon
Ook dit jaar strijdt de gemeente Oosterhout tegen zwerfafval. Daarom doet de gemeente samen met GO! in de week van 20 tot en met 26 maart 2017 weer mee aan de actie Nederland Schoon. Wilt u ook voor een schone buurt zorgen? Dan kunnen wij uw hulp heel goed gebruiken! In ruil voor uw inzet stelt gemeente Oosterhout hulpmiddelen ter beschikking. Daarmee kunt u, samen met uw buurtbewoners of scholieren, uw buurt schoonmaken. Een schone buurt zorgt voor een fijne woonomgeving. Als u mee wilt doen, geeft u zich dan vóór 24 februari 2017 op www.oosterhout.nl > inwoners > wonen-leven > buurtbeheer > samen Oosterhout schoon. Na inschrijving ontvangt u meer informatie over het programma. Dat zal begin maart 2017 zijn. We hopen dat we er samen een leuke week van kunnen maken en dat Oosterhout weer een stukje schoner wordt.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.