Inloopavond heringericht Leijsenhoek gaat niet door Op 14 februari a.s. was de…

[ad_1]
Inloopavond heringericht Leijsenhoek gaat niet door

Op 14 februari a.s. was de gemeente Oosterhout van plan om in café Oud Brabant een inloopavond te organiseren over de mogelijke herinrichting van de Leijsenhoek. Het zou gaan over het gedeelte tussen de Mathildastraat en de Markt/Waterloostraat. Deze avond is afgelast.

In het aangegeven gedeelte van de Leijsenhoek ligt ondergronds een gietijzeren gasleiding die vervangen moet worden. Omdat de hele straat daarvoor op de schop moet, is gekeken of de kwaliteit van het gebied verbeterd zou kunnen worden.

In samenspraak met vertegenwoordigers vanuit de plaatselijke horeca, ondernemers uit de straat, Centrum Bewoners Oosterhout (CBO), Gehandicapten Platform Oosterhout (GPO) en OCS De Smulnarren is een schetsontwerp gemaakt. Momenteel is het ontwerp in een dusdanige fase, dat het nog niet gepresenteerd kan worden. Er is meer tijd nodig om politiek en financieel meer draagvlak te krijgen. Vandaar dat vanuit de gemeente is besloten om de inloopavond af te gelasten. Het is nog niet aan te geven wanneer er wel een ontwerp gepresenteerd kan worden. Zodra dit duidelijk is, wordt dit door middel van een bewonersbrief kenbaar gemaakt.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.