MERT PER DIRECT OP ZOEK NAAR U Zaterdagmiddag meer hierover in Oosterhout Vandaa…

[ad_1]
MERT PER DIRECT OP ZOEK NAAR U
Zaterdagmiddag meer hierover in Oosterhout Vandaag

De Mert is een nieuwe concept store oftewel belevingswinkel in het centrum van Oosterhout. De Mert biedt een locatie in de binnenstad van Oosterhout waar kleinere winkelunits, inspirerende hoekjes, stellingen, kramen, diverse werk- en dienstenruimtes, een workshopruimte, dagbesteding, koffiecorner en kinderspeelplek samen een geheel vormen. De Mert is open tijdens de winkel-openingstijden van Oosterhout.

De Mert is dè locatie waar startende ondernemers hun droom kunnen verwezenlijken: Het verkopen of presenteren van hun ontwerpen en lifestyle producten en/of werken, vergaderen of samenkomen op een betaalbare plek. De Mert is dè locatie waar bezoekers de ruimte krijgen om te zijn, te ontmoeten en te beleven. Daarnaast is de Mert ook een re-integratieplek en leer- en werkplek voor mensen die om allerlei redenen moeizaam aan werk kunnen komen.

De Mert zoekt hulp
De Mert staat te popelen om te ondernemen en om te inspireren tot ondernemen! Maar kan dat niet zonder u. De Mert zoekt:
 geld: investeerders, donateurs
 spullen: winkelinventaris
 mensen: promotieteam, handige mensen, entertainers, enthousiastelingen
Heb je iets te bieden of ben je enthousiast?
Neem s.v.p. contact op met Barbara van Kuijk via barbaravankuijk@gmail.com of op 06 25007484


[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.