Twee verdachten openlijke geweldpleging aangehouden op Oosterhoutse markt De po…

[ad_1]
Twee verdachten openlijke geweldpleging aangehouden op Oosterhoutse markt

De politie heeft in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 februari 2017 rond 04.20 uur twee Tilburgers van 18 en 20 jaar oud aangehouden op verdenking van mishandeling. De twee worden ervan verdacht die nacht rond 04.00 uur een 19-jarige vrouw uit Oosterhout te hebben mishandeld. Zij deed hiervan aangifte.

De vrouw zag op de Markt twee jongens een meisje lastig vallen en zei er wat van. Daarop keerde het tweetal zich tegen haar en werd ze door één van de jongens geslagen. De vrouw raakte lichtgewond aan haar gezicht en is ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken. Het verdachte tweetal kon, onder andere op basis van signalement, al snel in de Klappeijstraat worden aangehouden. De mannen hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden zondag verhoord.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.