VV Oosterhout zit in een sportieve dip! We moeten ons er bovenop knokken. Zonda…

[ad_1]
VV Oosterhout zit in een sportieve dip!
We moeten ons er bovenop knokken.

Zondag 5 februari mocht de hoofdmacht van VV Oosterhout aantreden tegen VV Bavel uit de gelijknamige plaats onder de rook van Breda.
VV Oosterhout vond zelf dat ze nog iets goed te maken hadden na het gelijke spel in Tilburg, VV Bavel had thuis Right’oh met 5-0 op de pijnbank gelegd. Alle ingrediënten voor een leuke pot voetbal op deze naargeestige zondagmiddag zou je denken.
Zoals tegenwoordig gebruikelijk begon ook deze wedstrijd weer 5 minuten later door het en plein public controleren van de pasjes, iets waar in het hele amateurvoetbal niemand naar kijkt, maar vooruit maar, de KNVB moet toch iets regelen.
Gezapig potje: tot de 20ste minuut was het een gezapig potje voetbal er werd hard gewerkt maar uitgespeelde mogelijkheden waren er niet geweest. In de 20ste minuut kwam Derek op een voorzet vanuit het middenveld echter een teenlengte te kort om doeltreffend af te kunnen ronden.
Buitenspel: uit de tegenaanval scoorde VV Bavel een doelpunt dachten de aanwezige toeschouwers, de scheidsrechter van dienst Wiegmans had immers al naar de middenstip gewezen, de assistent van VV Oosterhout had echter zijn vlag in de lucht en na ampel overleg keurde Wiegmans het doelpunt volgens VV Bavel onterecht en volgens de neutrale toeschouwer terecht af.
Tegendoelpunt: in de 37ste minuut scoorde VV Bavel via, opgewonden standje, Milos Lakic de 1-0 onhoudbaar voor Ramon Everduim die overigens een goede partij stond te keepen.
In het verloop van de eerste helft kreeg VV Oosterhout vooral op het eind een paar mooie kansen door voorzetten van Youri Siemons, Derek kwam echter niet bij de bal ruststand 0-1.
Wissels: bij VV Oosterhout werd Youri Siemons, gezien de weinige speeltijd die hij krijgt speelde Youri toch een verdienstelijke partij, vervangen door Tarik Maamar en Derek Brison door Prince Mboub. Deze wissels brachten aanvallend wat meer stootkracht.
De gelijkmaker: in de 70ste minuut veroorzaakte VV Bavel een vrijeschop rechts van het doel op 20 meter afstand. In eerste instantie raakte Marouane de bal verkeerd, een VV Bavel speler legde de bal weer voor zijn voeten en Marouane bediende Raymon Raams die de gelijkmaker aan kon laten tekenen 1-1.
Aan deze stand veranderde verder niets VV Oosterhout speelde na de winterstop voor de tweede keer gelijk.
Volgende week de uitwedstrijd tegen Groen Wit in Princenhage: Haagse Sportpark, Postillonstraat 4813 EW Breda[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.