Nieuws van BOMBAST Gegroet Oosterhouters en ander goei volk. Nog een week en da…

[ad_1]
Nieuws van BOMBAST

Gegroet Oosterhouters en ander goei volk. Nog een week en dan weten jullie wat BOMBAST is. Op 15 februari zullen we jullie vanaf 20:45 uur meenemen in het verhaal en jullie de allesomvattende omvatting presenteren.

We hebben zo’n 150 Oosterhouters van allerlei pluimage persoonlijk en met speciale redenen genodigd. We beseffen dat we daarmee zo’n 54511 Oosterhouters en nog veel meer andere nieuwsgierige en gezellige mensen niet genodigd hebben. Omdat we dat zelf ook jammer vinden hebben we voor al deze mensen goed nieuws! We gaan de onthulling van BOMBAST live streamen via de facebook-pagina van onze ‘partners in crime’ Ook van Wosterhout ( facebook.com/OokvanWosterhout/ ).

Voor diegenen die wel een uitnodiging mochten ontvangen, willen we nogmaals benadrukken dat die uitnodiging strikt persoonlijk is! Aangezien we echt niet meer gasten kunnen toelaten doen we het verzoek om geen introducés mee te nemen.

Ook wij kijken er enorm naar uit en gaan er alles aan doen om er voor iedereen een grandioze, BOMBASTische en memorabele avond van te maken! ​

Groet BOMBAST


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.