Man met wapen bedreigt gezin In de wijk Slotjes heeft een man een gezin bij hun…

[ad_1]
Man met wapen bedreigt gezin

In de wijk Slotjes heeft een man een gezin bij hun huis bedreigd met een vuurwapen. De verdachte is aangehouden.

Agent met portofoon en andere communicatiemiddelen
Woensdagavond 8 februari rond 23.00 uur werd het gezin opgeschrikt door een man die stond te schreeuwen bij hun voordeur. De man riep dat hij ging schieten. Hij bedreigde hen met een vuurwapen. Een van de bewoners belde politie en omschreef de man. Terwijl de politie werd geïnformeerd liep de verdachte weg. Agenten die naar het incident reden, zagen onderweg een man lopen die aan het opgegeven signalement voldeed. Omdat de verdachte (49) mogelijk een vuurwapen bij zich had, trokken de agenten uit voorzorg ook hun eigen wapen. Zij hebben de man onder bedreiging aangehouden. De verdachte had geen wapen maar wel munitie bij zich. Met toestemming van de Officier van Justitie werd zijn huis doorzocht. Daar werd een vuurwapen gevonden dat in beslag is genomen. De toedracht voor de bedreiging is onderdeel van het politieonderzoek dat is gestart.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.