Stads derby SCO – TSC eindigt onbeslist in saaie 0-0 Daar waar vele toeschou…

[ad_1]
Stads derby SCO – TSC eindigt onbeslist in saaie 0-0

Daar waar vele toeschouwers deze middag de koude getrotseerd hadden en hoopte op een hete pot strijd , kwam men bedrogen uit. Ondanks dat er in de morgen nog de nodige sneeuw was gevallen kon in ieder geval deze wedstrijd op een goed bespeelbare grasmat doorgang vinden. Omdat zowel TSC als SCO strijden om het kampioenschap en beide ook in de top 4 op de ranglijst stonden waren de verwachtingen hoog gespannen. Ook omdat de wedstrijd Groen Wit – VV Oosterhout niet door ging waren er ook vanuit die hoek de nodige toeschouwers. TSC begon opnieuw weer met een aantal basisspelers op de bank vanwege trainingsachterstand maar ook bij SCO stonden met name de gebroeders Wijnen niet in de basis. Het spel golfde op en neer en was zeker niet goed, beide teams deden niet voor elkaar onder. Pak daarbij een scheidsrechter die van meet af aan heel kort floot en weinig of niets toe liet , ja dan is het voor de neutrale toeschouwer al snel saai. Je verwacht in zo’n wedstrijd doelpunten en hachelijke situatie’s voor de goal. Die waren er maar zelden of nooit. Moet ook zeker gezegd worden dat beide doelmannen deze middag heer en meester waren in hun doelgebied. De ruststand was 0-0 maar vele hadden dan ook de hoop gevestigd op een bijzonder 2e helft. Duidelijk was wel dat beide teams meer bezig waren met zeker niet verliezen dan vol voor de winst te gaan. Trainer Ad van Seeters bracht na rust gelijk 2 wissels in het veld, Sofyan voor Timo en Tyron voor Samuel. Ook bij SCO werd gewisseld en verliet Huseyn het veld voor een van de gebroeders Wijnen. Na de thee drong TSC iets meer aan maar echte kansen kwamen er niet. Wouter van Steijn van TSC en Michiel Rademakers van SCO liepen vandaag tegen geel op. Uiteindelijk was het voor SCO met dit gelijke spel zondermeer een topmiddag . Want voor het eerst dit seizoen zijn ze koploper in de derde klasse. Dat ze er lang plezier van hebben is nog even de vraag want door de diverse afgelastingen is er een scheef beeld ontstaan in het aantal gespeelde wedstrijden. Hoe het ook mag zijn , TSC zakt na de nederlaag van vorige week en het gelijke spel nu tegen SCO even terug in de stand op de ranglijst. De 2e helft van het seizoen gaat nog bijzonder spannend worden want geen van alle ploegen steekt er echt met kop en schouders boven uit. En alle ploegen gaan zeker nog de nodige punten verspelen. HJ
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.