Boerenbruiloft op het Hatsiekedeeplein De boerenbruiloft gaat dit carnavalsjaa…

[ad_1]
Boerenbruiloft op het Hatsiekedeeplein

De boerenbruiloft gaat dit carnavalsjaar plaats vinden op een nieuwe locatie. Op maandag 27 februari zullen Jaonus en Hendrien zich voor het volk presenteren op de Markt. Vervolgens begeeft de stoet zich naar het Hatsiekedeeplein waar het boeren-bruidspaar elkaar het ja-woord gaat geven.

Onder toeziend oog van Hatsiekedee gaat de Boerenbruiloft carnavalsmaandag plaats vinden.

Wederom kan men genieten van een lekkere stamppot met spek en worst en dat voor slechts 2 stapbonnen. Uiteraard kan men dan automatisch deel 6 van het boeren-bruiloftservies erbij krijgen (1 bon). Eerdere delen van dit servies zijn nog te verkrijgen tijdens de open dag Mienushal. Na afloop van de bruiloft gaat het feestje nog gezellig door, dus start je carnavalsmaandag op het Hatsiekedeeplein!![ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.