Opnieuw jongen aangehouden voor woninginbraken De recherche heeft vanmorgen met…

[ad_1]
Opnieuw jongen aangehouden voor woninginbraken

De recherche heeft vanmorgen met toestemming van de officier van justitie opnieuw een verdachte aangehouden in het kader van een onderzoek naar een reeks van woninginbraken. Het gaat om een 16-jarige jongen die in de wijk Oosterheide werd aangehouden

Eerder werden in verband met dit onderzoek op 7 februari jl. in Oosterhout al een 15-jarige en een 16-jarige jongen gearresteerd. De oudste verdachte zit op dit moment nog vast. Het onderzoek naar mogelijke andere betrokkenen bij de woninginbraken wordt voortgezet.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.