Wederom inbraak bij Loonen brillenmakers in Oosterhout Afgelopen nacht, dinsdag…

[ad_1]
Wederom inbraak bij Loonen brillenmakers in Oosterhout

Afgelopen nacht, dinsdag 14 februari, is ingebroken in een brillenzaak aan de Arendstraat. De inbrekers zijn er met zonnebrillen vandoor gegaan.

De inbraak werd rond 02.20 uur ontdekt. De daders hebben aan de achterzijde ruiten ingegooid en zijn zo het winkelpand binnengekomen. In de winkel hebben ze meerdere displays met zonnebrillen meegenomen. De dieven hebben vervolgens het pand weer verlaten.

Oproep
De politie roept getuigen op die afgelopen nacht verdachte personen en of voertuigen in de omgeving van de Arendstraat / Heuvel hebben gezien om contact op te nemen. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Er wordt een buurt- en sporenonderzoek ingesteld. Ook worden de bewakingsbeelden bekeken.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.