Inwoner Oosterhout wint 1 miljoen euro bij BankGiro Loterij Een grote verrassin…

[ad_1]
Inwoner Oosterhout wint 1 miljoen euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Leny en haar partner Ben uit Oosterhout. Leny heeft bij de BankGiro Loterij 1 miljoen euro gewonnen. Gisteren werden Leny en Ben verrast in het Frans Hals Museum in Haarlem met de BankGiro Loterij-cheque.

Leny: “We kunnen het niet geloven! Deze prijs komt zo goed uit. We hebben net ons huis verkocht en gaan een nieuw huis bouwen. Er gaat een periode zijn dat we geen huis hebben, maar daar hoeven we ons nu geen zorgen meer over te maken. Daarnaast wil ik in ons nieuwe huis heel graag een hobbykamer voor mezelf hebben. Het kan nu allemaal!”

Iedere maand gaat er bij de BankGiro Loterij 1 miljoen euro uit: Leny is de winnaar van de maand januari. Voor de uitreiking werden Leny en haar partner Ben naar het Frans Hals Museum in Haarlem gelokt, één van de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato klaar met de cheque.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.
De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen.
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.