14 juni Landelijke Buitenspeeldag; doet u ook mee? Subsidie aanvragen vóór 19 a…

[ad_1]
14 juni Landelijke Buitenspeeldag; doet u ook mee?

Subsidie aanvragen vóór 19 april

Op woensdag 14 juni is het Nationale Buitenspeeldag. Tijdens de Buitenspeeldag worden straten afgesloten voor verkeer zodat kinderen veilig op straat kunnen spelen. Voorgaande jaren waren er in Oosterhout 16 locaties waar de buitenspeeldag werd gehouden. Bewoners die dit ook willen organiseren, kunnen hiervoor een financiële bijdrage krijgen van de gemeente. De gemeente stelt aan initiatieven een subsidie tot € 750 beschikbaar. Tot 19 april kan de subsidie en vergunning worden aangevraagd. Op de website van de gemeente Oosterhout www.oosterhout.nl kan het aanvraagformulier gedownload worden, via inwoners > wonen en leven > subsidies en subsidieportaal > buitenspeeldag.

Hebt u vragen rondom de organisatie van de buitenspeeldag? Neem dan contact op met Bibi Schuurs van de gemeente Oosterhout via algemeen telefoonnummer 14 0162 of stuur haar een e-mail op b.schuurs@oosterhout.nl. Bibi is maandag, dinsdag en woensdag bereikbaar.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.