Politie zoekt vuurwapengevaarlijke man in Dorst De Rijksweg tussen Dorst en Mol…

[ad_1]
Politie zoekt vuurwapengevaarlijke man in Dorst

De Rijksweg tussen Dorst en Molenschot is donderdagavond volledig afgesloten geweest vanwege een politieonderzoek.

De politiemeldkamer kreeg rond 16.15 uur een melding dat mogelijk was geschoten in de buurt van een bos bij Dorst. De politie startte een onderzoek, waarbij bleek dat niemand gewond raakte. Tijdens het onderzoek zagen agenten een man in een bestelbus rijden, die mogelijk bij de schoten betrokken was. Ze zagen dat hij zijn woning aan de Rijksweg N282 in ging en besloten hem aan te houden.

Arrestatieteam
Omdat hij bij de politie als vuurwapengevaarlijk bekend stond, werd besloten de aanhouding te laten verrichten door een arrestatieteam. De woning werd door diverse politie-eenheden bewaakt, in afwachting van de komst van het arrestatieteam. Rond 21.30 uur werd de woning doorzocht, maar de bewoner werd niet aangetroffen. Hierna werd de afsluiting van de Rijksweg N282 opgeheven. De politie sluit niet uit dat de man op een later moment wordt aangehouden. In de woning werd een luchtdrukgeweer in beslag genomen.

Eerdere aanhouding
De 53-jarige inwoner uit Dorst werd vorig jaar op 21 februari ook al aangehouden, omdat hij met een wapen op een metalen prullenbak had geschoten bij een picknickplaats op de Breedvenweg. Na onderzoek bleek het wapen een luchtdrukgeweer.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.