De OCS op bezoek bij AVROTROS! Woensdag 22 februari brengt OCS de Smulnarren e…

[ad_1]
De OCS op bezoek bij AVROTROS!

Woensdag 22 februari brengt OCS de Smulnarren een bezoek aan de AVROTROS. Zij zijn te gast bij het jeugdprogramma ‘Jill’, dat vanaf 17.00 op de televisie te zien is. Kaaike XIV, het groot kindergevolg, de Hofkapel en Prins Mienus XIV zullen de studio op z’n kop zetten.

In het jeugdprogramma ‘Jill’ worden jonge kijkers tussen de 6 en 11 jaar aangesproken om zelf creatief aan de slag te gaan. Wekelijks ontvangt Jill een gast in de studio. De aflevering van 22 februari staat in het teken van carnaval. En niemand kan beter laten zien hoe carnaval goed gevierd moet worden, dan onze eigen OCS de Smulnarren. Zij zullen het Kaaiendonks carnaval dan ook vol trots op de nationale televisie laten zien.

Onze Jeugdprinses Kaaike XIV zal Jill helpen met het maken van een mooi kunstwerk. Zij zal ook haar belangrijke rol als jeugdprinses in het programma toelichten. Ook gaat ze de kijkers van het programma vertellen wat carnaval inhoudt en wat je doet tijdens carnaval.

Samen met het groot kindergevolg, de Hofkapel en Prins Mienus XIV zal zij zorgen dat het programma deze week een groot feest wordt. Kijken jullie ook?


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.