VV Oosterhout herovert koppositie dankzij moeizame overwinning! Een koude wind…

[ad_1]
VV Oosterhout herovert koppositie dankzij moeizame overwinning!

Een koude wind en rommelig spel zijn pas hartverwarmend na de wedstrijd.

Zondag jongstleden mocht een gehavend VV Oosterhout aantreden tegen FC Right ‘Oh uit Geertruidenberg. De uitwedstrijd in de eerste seizoenshelft werd door VV Oosterhout destijds met 2-1 verloren, Jorco de Kok had zijn mannen op het hart gedrukt dat dit keer koste wat kost te voorkomen. De jongens en mannen hadden dit goed in hun oren geknoopt. Waar normaal de tegenpartij de meeste overtredingen maakt was het deze wedstrijd VV Oosterhout dat in zijn gretigheid door de goed leidende heer Hupkus het meest werd teruggefloten! Het venijn in deze wedstrijd zat op het eind van de beide helften. In de 45ste minuut was het aanvoerder Stijn Biemans die met een terecht toegekende strafschop de ruststand op 1-0 bracht. In de 87ste minuut scoorde Yeswindum Gire uit een prachtig genomen vrije trap de bevrijdende 2-0.
Schoten op doel: tot de 38ste minuut was het VV Oosterhout dat het meest in de aanval was. Right ‘Oh had tot op dit moment twee keer geprobeerd op doel te schieten en beide keren huizenhoog over.
VV Oosterhout had meerdere schoten richting doel gelost maar ook deze gingen over of naast.
Mooie aanval: Yeswindum Gire zette de mooiste aanval van de middag op met Stijn Biemans en Marouane Bouchti. Yeswindum Gire kon deze kans echter niet verzilveren.
Penalty: in de 45ste minuut ging Tarik Maamar goed door tot in de 16 meter. Zijn schot werd door (oldie) Ruud van Dijk met zijn linkerarm geblokt. De scheidsrechter kon niet anders dan naar de stip wijzen, alhoewel alles dat Right ‘Oh was protesteerde hevig omdat Tarik eerder een overtreding (handsbal) gemaakt zou hebben. Het protest leverde Right ‘Oh 2 gele kaarten op. Stijn Biemans verzilverde de penalty keurig. Ruststand 1-0.
Drie hoekschoppen: In de 48ste minuut kreeg VV Oosterhout 3 hoekschoppen op rij van de in totaal 7, wel gevaar maar geen doeltreffende acties. Right ‘Oh kreeg 2 hoekschoppen deze middag zonder gevaar te kunnen stichten.
Arie Eijkelenboom: in de 49ste minuut vond Paul van Dijk het nodig om stormram, good old, Arie Eijkelenboom in het veld te brengen hij verving Sjoerd Gorissen. Op een actie ver in blessuretijd na, kon ook hij echter de wedstrijd niet doen kantelen.
Blessure: in de 65ste minuut raakte Kazim Aydin op een ongelukkige manier geblesseerd, dezelfde blessure als tegen NOAD zo het zich laat aanzien. Prince Mboub verving Kazim en Yeswindum ging een linie terug spelen.
Eind van de wedstrijd: op de rand van de 16 rechts van de keeper een handsbal van een Right ‘Oh verdediger. De vrije trap die hieruit voortkwam werd door Yeswindum onberispelijk ingeschoten 2-0. Ver in blessuretijd kreeg Right ‘Oh de beste kans Baris Kaya voorkwam echter de score voor Right ‘Oh.
Volgende week het feest der zotheid, 5 maart de inhaalwedstrijd tegen Groen Wit adres Haagse sportpark, Postillonstraat 4813 EW Breda (Princenhage)

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.