Verkeerd bezorgde aanslagen Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) Afgelopen …

[ad_1]
Verkeerd bezorgde aanslagen

Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB)
Afgelopen weekend ontvingen inwoners van gemeenten in West-Brabant de gecombineerde gemeente- en belastingaanslag van de Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB). Helaas ontvingen ruim 700 mensen in hun Berichtenbox van MijnOverheid een aanslag, die niet voor hen is bedoeld. Het gaat hier om de aanslag van één inwoner van Dongen. Dat gebeurde in Bergen op Zoom, Roosendaal, Woensdrecht, Dongen, Oosterhout en Moerdijk. De BWB regelt namens de gemeenten en het Waterschap Brabantse Delta de belastingzaken.

BWB-directeur Stoffelen: ‘Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Het is een zeer vervelende fout, vooral voor de betrokkenen. We gaan hen als eerste hiervan op de hoogte stellen en zorgen dat ze zo snel mogelijk hun juiste aanslag per post krijgen.’ 

Bij het ontdekken van de fout is de BWB meteen gestopt met het verzenden van de aanslagen. De BWB zoekt op dit moment uit hoe dit kon gebeuren, waar het is misgegaan en hoe ze het zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de BWB via telefoonnummer (076) 529 83 00.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.