Hatsiekedee Kaaiendonkers Dinsdag 28 febrewarie aonstaonde om halluf tweej, ie…

[ad_1]
Hatsiekedee Kaaiendonkers

Dinsdag 28 febrewarie aonstaonde om halluf tweej, iest wir zoo ver:
Dan wor dun KNOTSGEKKE RONDE VAN UT “RUTSELBOSCH” wir vurreeje!!

Om de vurgrijzing tege te gaon en un bietje mir tempo in dees koers te krijge, zen we op zoek naor jong aonsturmende telenten. Kleej oew fiets aon meej ut tjeen en aander , maok dur weh moois van en doe meej! Gao vur 4 of 5 rondes, ut kom nie zow naauw!!

Nao afloop in elluk geval un schwoon medallie en meschient veint de sjurie jouw wel jeen van de betere, dan winde nog nun geldprijs wok. Veur dun dieje meej de mjeeste pech, ies dur ok nog un preske. Nao ut uitreike van de prijze deur oons Ontzettend Whoogheid PRINS MIENUS XII kreide as djeelnemer, nao teruggeve van oew djeelnemersnummerke, bij D’n Bal unne medallie zoas gezeet en maagde aonschuive aon un goei gevulde Braobaanse Koffietaofel. W’ebbe wok buttons, vraog dur gerust naor, ze zen op oons Rutselboschkiele gespeld.

Inschrijven:
Dinsdag 28 febrewarie vanaf 12.00 uur bij Eterij dun Bal op dun oek van de Bosstraat!

Tot daor !!!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.