26 februari optocht carnaval Parkeer- en autoverkeerverbod in aantal straten O…

[ad_1]
26 februari optocht carnaval

Parkeer- en autoverkeerverbod in aantal straten

Op zondag 26 februari 2017 vindt de carnavalsoptocht plaats van 12.00 tot 17.00 uur. De optocht zal, zoals gebruikelijk, door de Kloosterstraat en St. Vincentiusstraat naar de Markt trekken. Om de optocht mogelijk te maken, geldt op 26 februari voor een aantal straten een parkeer- en/of autoverkeerverbod. Het gaat hierbij om de straten/wegen; Bredaseweg, Heuvelstraat, Gasstraat, Arendsplein, Leijsenhoek, St. Vincentiusstraat, Zandheuvel en Kloosterstraat.

Op zondag 26 februari vanaf 08.00 uur mag er niet geparkeerd worden en mag er geen autoverkeer rijden in de Kloosterstraat, Zandheuvel, Sint Vincentiusstraat en Leijsenhoek. De route dient vrij te zijn voor de optocht. Na het passeren van de optocht kan vanaf ongeveer 17.00 uur weer geparkeerd worden en zijn de straten ook weer toegankelijk voor autoverkeer.

De opstelling van de carnavalswagens vindt vanaf 8.30 uur plaats op de Bredaseweg en het Bouwlingplein. De overige deelnemers stellen zich op in de Gasstraat, Heuvelstraat en het Arendsplein. Dit betekent dat er op 26 februari niet geparkeerd mag worden op de Bredaseweg (tussen de van Liedekerkestraat en de Gasstraat), Heuvelstraat (tussen Gasstraat en Heuvel), Gasstraat (in de parkeervakken naast de Hema voor eigen risico), Arendsplein (tussen Willemstraat, de ING en Rabobank).

Als alle deelnemers vertrokken zijn kan er ongeveer vanaf 15.00 uur weer geparkeerd worden in de Gasstraat en op het Arendsplein. Tot dit tijdstip is ook geen autoverkeer toegestaan. Voor de Heuvelstraat en de Bredaseweg gelden de verboden tot 18.00 uur aangezien deze wegen zijn aangemerkt als afwikkelroute voor de optocht in geval van calamiteiten in de Torenstraat.

Voertuigen die in genoemde periode in bovenstaande straten staan geparkeerd zullen als dat noodzakelijk is worden weggesleept.

Schoonmaakwerkzaamheden op 27 februari
Op maandag 27 februari 2017 wordt de route van de optocht machinaal gereinigd. Gelieve uw auto hier niet te parkeren, zodat de straat vrij is.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.