Man probeert meisje te beroven in Oosterhout Een 17-jarige meisje uit Oosterhou…

[ad_1]
Man probeert meisje te beroven in Oosterhout

Een 17-jarige meisje uit Oosterhout is gewond geraakt toen een man haar probeerde te beroven. Ze kwam ten val nadat de dader haar tas probeerde te stelen.

Het slachtoffer liep op zondag 26 februari rond 21.10 uur op de Basiliekstraat in gezelschap van haar broertje. Ze waren op weg naar De Bussel. Een man met donkere kleding en donkere fiets fietste links achter haar langs haar. De man greep naar haar tas, maar het meisje hield deze vast. Vervolgens viel ze en de man ging er zonder buit vandoor.

Heeft u iets gezien?
Bent u getuige geweest van deze poging tot beroving of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.