Cursus uitkomen met je inkomen Carnaval voorbij, portemonnee leeg? Doe mee aan …

[ad_1]
Cursus uitkomen met je inkomen

Carnaval voorbij, portemonnee leeg? Doe mee aan de gratis cursus Uitkomen met je inkomen. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van 9.30-12.00 uur vanaf dinsdag 7 maart. Je krijgt informatie, tips en hulp, bijvoorbeeld bij het opzetten van een thuisadministratie, het controleren van je belastingzaken en verzekeringen èn het maken een jaarbegroting. Meld je aan bij Surplus Welzijn via telefoonnummer (076) 522 32 20 of mail naar marjo.schoonheim@surpluswelzijn.nl.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.