Oosterhout heeft een geweldige carnaval gehad…..en nu poetsen In het radioprog…

[ad_1]
Oosterhout heeft een geweldige carnaval gehad…..en nu poetsen

In het radioprogramma Oosterhout Vandaag blikte Paul Oudenhooven terug op het grote carnavalsfeest in Kaaiendonk wat hij voor het eerst mocht aanvoeren als Prins Mienus 14.
Het was overal een groot feest jong en oud gaf zich over aan gezelligheid met een gulle lach. Ook roemde Paul de vele kapellekes van Kaaiendonk die met hun geweldige muziek een grote bijdrage hebben geleverd aan het carnaval in Kaaiendonk. Kortom Carnaval in Kaaiendonk was een top feest en Paul voelde zich als nieuwe prins in alle leuttempeltjes en op andere plaatsen warm onthaald.
“Het voelde als een warme deken om mijn schouders” aldus Paul. Tijdens de popverbranding op de bomvolle Oosterhoutse markt werd ook nog afscheid genomen van de Nar die de afgelopen 5 jaar menig lach op een ieders gezicht heeft getoverd. Jan jij ook bedankt voor de afgelopen jaren je was Top!
Nu op woensdag is het weer tijd voor de grote schoonmaak in de horecagelegenheden en in de straten van het centrum en de markt, met man en macht is men bezig om de binnenstad weer zijn normale aanzien te geven.[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.