Twee arrestaties voor heling in Oosterhout De politie hield woensdagochtend ron…

[ad_1]
Twee arrestaties voor heling in Oosterhout

De politie hield woensdagochtend rond 11.00 uur op de Bovensteweg tijdens de controle van een auto de twee inzittenden, een 25-jarige inwoner uit Rijen en een 26-jarige man uit Oosterhout, aan op verdenking van heling c.q. diefstal. Dit gebeurde nadat in de auto goederen waren aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

De agenten vonden in de auto rollen koperen elektriciteitskabels en inbrekerswerktuigen. Op één van de rollen stond een bedrijfslogo. Eén van de agenten belde daarop met de bedrijfseigenaar. Deze bevestigde dat hij slachtoffer was van diefstal. Het tweetal is aangehouden, de spullen zijn in beslaggenomen. De verdachten zitten vast voor verhoor.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.