10 maart opening bootcamptoestellen Lukwelpark Op vrijdag 10 maart om 13.00 uur…

[ad_1]
10 maart opening bootcamptoestellen Lukwelpark

Op vrijdag 10 maart om 13.00 uur opent wethouder Marian Witte de drie nieuwe bootcamptoestellen in het Lukwelpark. Leerlingen van het Hanze College en het Mgr. Frenckencollege nemen de toestellen tijdens de opening gelijk in gebruik. Iedereen is welkom om de opening bij te wonen.

Wie de toestellen zelf eens wil uitproberen kan op zaterdag 11 maart vanaf 10.30 uur meedoen aan een gratis bootcampclinic (verzamelen parkeerplaats Mgr. Frenckencollege). Quincy Meeusen (een van de initiatiefnemers en eigenaar Q2B-Fit) verzorgt de clinic. De drie bootcamptoestellen komen er dankzij een samenwerking tussen het project Ideeënstarter, het project Hanze Actief, VV Oosterhout en het Mgr. Frenckencollege. Op het terrein van VV Oosterhout komt na de wederopbouw van de kantine ook een bootcamptoestel.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.