Burgemeester Huisman sluit bedrijfspand aan Nijverheidsweg in Oosterhout Burge…

[ad_1]
Burgemeester Huisman sluit bedrijfspand aan Nijverheidsweg in Oosterhout

Burgemeester S. Huisman heeft op donderdag 2 maart het bedrijfspand Nijverheidsweg 34 in Oosterhout voor zes maanden gesloten.

Op het bedrijfsterrein stonden vier trailers (opleggers van vrachtauto) met in werking zijnde hennepkwekerijen. De benodigde stroom werd illegaal afgetapt. Deze zijn door de politie ontmanteld en er is één persoon aangehouden. Vervolgens heeft de burgemeester het bedrijfspand voor zes maanden gesloten, conform de geldende regels op dat gebied.

Burgemeester Huisman: “De handel in drugs in Brabant draait om serieuze criminaliteit en gaat gepaard met veel geweld en onveiligheid. Ook in Oosterhout en omgeving. Daarom grijpen we elke kans aan om deze criminele organisaties een slag toe te brengen. Door het bedrijf te sluiten brengen burgemeesters het verdienmodel van deze handel schade toe en zijn andere eigenaars gewaarschuwd. Trap daar niet in.”


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.