Benefietconcert inloophuis Poppy’s Inloophuis Poppy’s organiseert op vrijdag 21…

[ad_1]
Benefietconcert inloophuis Poppy’s

Inloophuis Poppy’s organiseert op vrijdag 21 april een benefietconcert in de Verrijzeniskerk met optredens van het Oosterhouts Mannenkoor, Gemengd Koor Chordanova en het strijkersensemble Camera Musicorum Bredana. Deze unieke samenwerking van de koren en orkest wordt tot een muzikaal hoogtepunt gebracht in een gezamenlijk slotstuk.

Onvergetelijk

Een greep uit het repertoire toont liederen van John Rutter, Boudewijn de Groot, Franz Schöggl en Claudia de Breij. Het wordt een bijzondere avond, gevuld met een rijk programma. Geef jezelf en je vrienden een onvergetelijke, muzikale, en plezierige avond cadeau in de Verrijzeniskerk in Oosterhout en reserveer nú je kaarten!

U steunt Poppy’s

De opbrengst van deze avond is bestemd voor Inloophuis Poppy’s, een fijne en sfeervolle ontmoetingsplek voor mensen die direct of indirect geraakt zijn door kanker. Om het inloophuis en de activiteiten van deze stichting volop te laten draaien is geld nodig. Poppy’s moet zelf zorgen voor haar inkomsten. Dit eerste Poppy´s benefietconcert is voor u een mooie gelegenheid om dit goede doel te ondersteunen én te kunnen genieten van een geweldig mooie avond. En wie weet wint u de hoofdprijs in onze loterij!

Kaartinfo

Het benefietconcert zal plaatsvinden in de Verrijzeniskerk aan de Vondellaan 43 op vrijdag 21 april. Aanvang 19.30 uur, verwachte eindtijd 22.30 uur met een gezellige nazit. Kaarten voor dit concert kosten 15 euro per stuk. Deze zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij! Er zijn diverse verkooppunten, waaronder het VVV, Boekhandel Bourgonje, Bruna Arkendonk en Het Verboden Rijk. Voor kaartreserveringen of vragen, stuur een bericht naar: benefietconcert@inloophuispoppys.nl


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.